Goodnews.ua


У селі на Волині в «Укртелекому» вкрали майже тисячу метрів кабелю

Декабрь 23
15:45 2017

Раніше неодноразово судимий чоловік викрав 974 метри кабелю у селі Воютин Луцького району, чим завдав Волинській філії ПАТ «Укртелеком» матеріальну шкоду на суму більше 12 тисяч гривень.
Про це йшлося 18 грудня під час судового засідання у приміщенні Луцького міськрайонного суду Волинської області.
Так, суд встановив, що у період з 1 по 18 березня 2017 року, діючи у вечірню пору, обвинувачений викрав 974 метри кабелюТПП 10х2х0,4, який знаходився між опорами лінії повітряного зв’язку, чим завдав Волинській філії ПАТ «Укртелеком» матеріальну шкоду на загальну суму 12 тисяч 252 гривні.
Допитаний в судовому засіданні чоловік повністю визнав свою вину у вчиненні інкримінованого злочину, зауваживши, що у вказані час, місце та спосіб вчиняв крадіжки кабелю.
Враховуючи те, що чоловік неодноразово судимий, однак свою вину визнав повністю та щиро розкаявся у вчиненому, суд визнав його винним у вчиненні злочину та призначив покарання у виді позбавлення волі строком 2 роки, втім на підставі ст.ст.75,76 КК України звільнив обвинуваченого від відбуття покарання, якщо він протягом іспитового строку тривалістю 1 рік 6 місяців не вчинить нового злочину.
Окрім того, суд задовольнив цивільний позов директора Волинської філії ПАТ «Укртелеком» про відшкодування обвинуваченим матеріальної шкоди у сумі 18 тисяч 93 гривні на користь Волинської філії ПАТ «Укртелеком».

Источник: volynnews.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Названа предварительная дата реванша Дюбуа — Джошуа

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua