Goodnews.ua


У РФ хочуть сповільнювати інтернет під час доступу до іноземних сайтів

Март 13
16:30 2017

У РФ хочуть сповільнювати інтернет під час доступу до іноземних сайтів

В уряді Росії обговорюється ідея законопроекту про обмеження швидкості доступу до сайтів іноземних компаній, які ігнорують рішення російських судів.

Про це повідомляє видання "Ведомости", посилаючись на російських чиновників, які побажали зберегти анонімність.

Цей законопроект, як стверджується, підготовлений спільно Федеральною антимонопольною службою (ФАС), Роскомнадзором і іншими відомствами. Зараз ініціативу узгоджують на вищому рівні в Кремлі.

Сама ініціатива була запропонована після того, як корпорація Google відмовилася виконувати вимоги ФАС про попереднє встановлення додатків на Android. Тоді глава відомства Ігор Артем'єв заявив, що жодна держава не погодиться, щоб рішення її судів не виконувалися, "тому Google чекає багато цікавого".

Варіант з уповільненням швидкості доступу, а не повного відключення був обраний, оскільки блокування популярних сайтів недоцільне в передвиборний період.

Источник: expres.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Спортивный директор Манчестер Сити покинет клуб

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua