Goodnews.ua


У покупця телевізора інтернет-шахраї видурили 3500 гривень

Октябрь 28
08:31 2017

У покупця телевізора інтернет-шахраї видурили 3500 гривень

До Івано-Франківського відділу поліції звернувся 32-річний місцевий мешканець, який повідомив, що невідома особа заволоділа його грошовими коштами в сумі 3500 гривень.
В ході слідчих дій правоохоронцями було встановлено, що потерпілий мав на меті придбати телевізор через Інтернет-мережу. На сайті «ОЛХ» вибрав потрібний йому товар. Зателефонувавши за вказаним на сайті номером, узгодив ціну із нібито продавцем та перерахував вищевказану суму, як передоплату, на мобільний рахунок шахрая в результаті – ні покупки не отримав, ні грошей не повернув. Після цього зв'язок з «продавцем» обірвався.
Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб-шахраїв, місця їх перебування та притягнення їх до кримінальної відповідальності, повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області.

Источник: bartka.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Александер-Арнольд намекнул на свое решение о новом контракте с Ливерпулем

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua