Goodnews.ua


У Нікополі серед білого дня на зупинці у чоловіка відібрали ноутбук

Февраль 26
23:31 2021

За вчинення розбійного нападу на місцевого мешканця, поліцейські Нікополя затримали 42-річного чоловіка. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що нападник, погрожуючи ножем, заволодів ноутбуком потерпілого.

Розбійний напад стався 25 лютого близько 15:30 по вулиці Електрометалургів, що у місті Нікополі. Перебуваючи на зупинці громадського транспорту зловмисник підійшов до чоловіка та погрожуючи зброєю змусив віддати сумку з особистим майном. Потерпілий не розгубився та наздогнав нападника, у якого відібрав своє майно та ніж, яким зловмисник йому погрожував. Після чого чоловік звернувся до поліції та детально описав прикмети кривдника.

Проведеними розшуковими заходами оперативники затримали зловмисника на автовокзалі, коли він намагався покинути місто. Нападником виявився раніше судимий місцевий мешканець. Наразі його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Источник: nnovosti.info

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Треть страховых компаний в Украине нарушают нормативы НБУ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua