Goodnews.ua


У НБУ прокоментували стан відновлення банківської системи після кібератаки

Июнь 29
13:02 2017

У НБУ прокоментували стан відновлення банківської системи після кібератаки Робота низки банків, яка була обмежена через хакерські атаки, поступово відновлюється.

Водночас, усі процесингові центри країни працюють. Операції з платіжними картками здійснюються у звичайному режимі. Про це повідомляє Національний банк України.

"Робота ряду банків, яка була обмежена через хакерські атаки, поступово відновлюється. Система електронних платежів (СЕП) Національного банку працює в штатному режимі. Триває процес відновлення роботи постраждалих банків у СЕП НБУ. Усі процесингові центри країни працюють. Операції з платіжними картками здійснюються у звичайному режимі", — прокоментував в.о. голови Національного банку України Яків Смолій.

Стосовно стану роботи окремих банків Смолій зазначив, що Укргазбанк відновив роботу відділень в обмеженому режимі та деякий час здійснюватиме обслуговування клієнтів шляхом прийняття платіжних доручень на паперових носіях. Ощадбанк відновлює роботу в цілому і підключення до СЕП.

Національний банк рекомендує клієнтам банків звертатися до кол-центрів обслуговуючих банків або безпосередньо до їх відділень щодо статусу роботи та можливостей обслуговування клієнтів у окремо взятому банку.

Источник: ukrinform.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Вита Семеренко получила дисквалификацию за нарушение антидопинговых правил

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua