Goodnews.ua


У Миколаєві школи переходять на дистанційку

Апрель 01
22:54 2021

У Миколаєві вирішили посилити карантин, громадський транспорт працюватиме тільки в певні години, школи після канікул переходять на дистанційне навчання.

Про це повідомив мер Миколаєва Олександр Сенкевич.

За його словами, карантин посилюють через складну епідемічну ситуацію.

У місті вводять такі обмеження:

-з суботи, 3 квітня транспорт працюватиме тільки з 6:30 до 09:00 і з 16:30 до 19:00, для проїзду треба обов'язково мати не тільки пропуск, а й документи, що посвідчують особу;

-дитячі садки продовжують працювати, але приймають дітей у тих батьків, які працюють. Батьки, які у відпустці по можливості залишають дітей вдома;

-старші класи (5-11) після канікул повертаються на дистанційне навчання, початкова школа (1-4 класи) після канікул до 11 квітня теж буде вчитися дистанційно.

За словами мера, Миколаївська область залишається в червоній зоні.

У червоній зоні карантину знаходяться Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька і Чернігівська області.

Источник: nv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Руменигге — о жалобах на календарь: Игроки с агентами сами загнали себя в ловушку

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua