Goodnews.ua


У Львові судили студентку медінституту, яка вкрала телефон

Сентябрь 03
23:03 2018

У Львові до штрафу засудили студентку медінституту, яка вкрала мобільний телефон. Про це стало відомо з Єдиного державного
реєстру судових рішень.

Як зазначається у рішенні суду, уродженка с. Гребенів, Сколівського району, навчалася на другому курсі ВМ КЗ ЛОР "Львівський медичний інститут сестринської та амбулаторної справи ім. Андрея Крупинського".

28 квітня 2018 року о 2 годині 35 хвилин, перебуваючи в квартирі у потерпілого, вона попросила в нього мобільний телефон марки Samsung моделі Galaxy A3 вартістю 3500 гривень, щоб зателефонувати, після чого втекла. Разом з чехлом та сім-картою вона спричинила потерпілому шкоди на загальну суму 3710 гривень, Її дії органом досудового розслідування кваліфіковані за 1 ст. 190 КК України (шахрайство).

25 травня 2018 року між потерпілим та обвинуваченою укладено угоду про примирення, згідно якої дівчина беззастережно визнає свою винуватість у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України, та погоджується з покаранням у вигляді штрафу в виді 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Личаківський районний суд м. Львова затвердив укладену угоду та призначив шахрайці покарання у виді штрафу в 850 гривень.

Источник: lviv.sq.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Как оплатить долг за коммуналку по частям: инструкция

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua