Goodnews.ua


У Києві троє чоловіків можуть сісти на п'ять років за крадіжку кабелю

Декабрь 29
16:45 2017

Затримали грабіжників під час того, коли вони робили свою "чорну" справу

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Зокрема, під час патрулювання на одній із вулиць столиці правоохоронці помітили підозрілий автомобіль. Зупинившись, вони побачили трьох чоловіків, а поряд із ними — близько вирізаний кабель. Пізніше на місце події прибула слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що чоловіки відкрили люк та за допомогою спеціального інструменту для металу вирізали кабель. При затриманні у зловмисників вилучили знаряддя вчинення злочину.

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу Україні. Ними виявилися — киянин та уродженці Київської області. Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Источник: kyiv.depo.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Украина — Грузия: где смотреть матч Лиги наций

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua