Goodnews.ua


У Дніпрі патрульні затримали молодиків, які побили чоловіка та забрали телефон

Октябрь 10
06:18 2020

Повідомлення про напад на чоловіка у Соборному районі міста надійшов вночі. Екіпаж, який прибув на виклик, виявив громадянина зі слідами побоїв. Той розповів, що на нього напала компанія молодиків, яка відібрала у нього мобільний телефон.

Як повідомляє пресслужба Патрульної поліції Дніпра, екіпаж викликав швидку допомогу постраждалому, і по «гарячих слідах» розпочав пошук ймовірних грабіжників. Вже за кілька хвилин в одному з дворів сусідньої вулиці патрульні помітили підозрілу компанію з трьох осіб. Молодики, забачивши поліцейських, кинулися навтьоки. Втім, одного з них наздогнали одразу, двох — затримав екіпаж, який патрулював неподалік.

Затримані зізналися, що це вони вчинили напад, а згодом був знайдений і телефон заявника. Осіб доставили до відділку поліції.

Источник: d1.dp.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Бюджет-2025 на медзабезпечення Сил оборони залишиться на цьогорічному рівні — Казмірчук

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua