Goodnews.ua


У Британії прихильники теорії змови атакували стільникові вежі 5G задля порятунку від коронавірусу

Май 26
15:10 2020

У Великобританії за час режиму самоізоляції було атаковано як мінімум 90 стільникових веж. Про це повідомляє The Mirror з посиланням на дані Асоціації операторів мобільного зв'язку MobileUK.

В організації зазначили, що місцеві прихильники теорії змови намагалися вивести з ладу вежі 5G, які, на їхню думку, сприяють поширенню коронавірусу. При цьому лише частина з пошкоджених установок передавала сигнал стандарту 5G.

Неправдива інформація про вплив телекомунікаційних мереж на Covid-19 поширюється в соцмережах, заявили в MobileUK. «Теорії, які поширюються про 5G, не мають жодних наукових підстав і не ґрунуються на достовірній наукової теорії», — йдеться в повідомленні.

У MobileUK також попередили, що пошкодження стільникових веж не тільки не зупиняє поширення коронавірусу, але і може привести до додаткових ризиків для здоров'я громадян, які будуть позбавлені можливості оперативно звернутися за допомогою. «Люди повинні розуміти, що, руйнуючи ці вежі, вони фактично ставлять під загрозу своє життя», – зазначили в компанії.

Источник: glavcom.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Легионер Динамо отличился дебютным голом в Израиле

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua