Goodnews.ua


У 18 лучан з банківських карток зникли гроші

Май 25
08:03 2018

Днями із рахунків 18 лучан зникли їхні гроші. Шахраї скористалися можливістю перевипуску SIM-карт оператора “Vodafone” і таким чином заволоділи фінансовими номерами людей, а відтак — і доступами до їхніх рахунків, інформує прес-служба Приватбанку.
У банку запевняють, лучани, у яких шахраї через махінації з мобільними номерами, викрали кошти з рахунків, отримають свої гроші назад.
Служба безпеки банку провела розслідування цього випадку, завдяки чому були попереджені спроби зняття коштів у низки клієнтів.
На жаль, “Vodafone” — поки що єдиний з операторів, який не підтвердив співпрацю з банком у плані безпеки даних. Проте, оскільки клієнти фінансової установи не винні у ситуації, що склалася, керівництво ПриватБанку вирішило повернути викрадені кошти клієнтам.
З міркувань безпеки ПриватБанк радить використовувати контрактні тарифні плани — тоді усі операції по зміні SIM-картки будуть проводитися особисто у відділенні компанії при пред’явленні паспорта.
З власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що половина постраждалих – працівники бюджетної сфери. Зокрема, вчителі луцької гімназії №4, які отримують зарплати на ці картки. В однієї з жінок таким чином «зникло» близько 21 тисячі гривень.

Источник: volynnews.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Целебные сборы для улучшения сна без вреда для организма

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua