Goodnews.ua


Twitter відправдяє в пішу еротичну подорож всіх, хто не заплатив за рекламу

Ноябрь 01
19:36 2022

Twitter позбавляється однієї з найкращих переваг Blue: статей без реклами. У повідомленні, надісланому видавцям і переданому The Verge , Twitter повідомляє, що «прийняв рішення припинити підтримку статей без реклами, що набуває чинності сьогодні, 31 жовтня 2022 року». Новину першим помітив 9to5Mac .

Минулого року Twitter включив статті без реклами, коли запустив підписку Blue за 4,99 дол . США . Ця функція дозволяє передплатникам читати статті без реклами від видавців-учасників, а також віддавати частину доходу Blue цим сайтам. Він заснований на платформі Twitter, яку придбав у Scroll , служби, яка спеціалізується на видаленні реклами з новинних сайтів.

Але Twitter каже, що скасування новин без реклами має дозволити йому зосередити свої «ресурси на додаванні додаткової цінності для наших учасників». Платформа додає, що більше не відображатиме мітку «Twitter Blue Publisher» на статтях у додатку, а також припинить завантаження «досвіду без реклами» на веб-сайтах видавців.

Передбачається, що ці зміни набудуть чинності сьогодні, але, схоже, передплатники Blue ще не вплинули на них або отримали сповіщення про зміни.

Після того, як минулого тижня став власником, Chief Twit змінив домашню сторінку для користувачів , які вийшли з облікового запису, на якій тепер відображається вкладка «Дослідження» замість підказки про реєстрацію на платформі. Маск також прагне внести серйозні зміни в процес перевірки Twitter і, як повідомив Алекс Хіт з The Verge , думає про те, щоб підключити перевірку до дорожчої версії Twitter Blue , яка коштує 19,99 доларів на місяць. Інші потенційні зміни включають ребрендинг Super Follows як Subscriptions, а також відродження Vine .

4c08a2c772f80.webp (29 KB)

Ось яку інформацію Twitter надіслав видавцям:

Найближчими тижнями ми запустимо оновлення Twitter Blue.

У ході цієї роботи ми прийняли рішення припинити підтримку статей без реклами, яке набуває чинності сьогодні, 31 жовтня 2022 року. Це важке рішення дозволить нам зосередити наші ресурси на додаванні додаткової цінності для наших учасників. Очікуйте почути від нас більше.

Ми додаємо офіційне повідомлення про припинення сповіщення про надання послуги, а також про розірвання пов’язаної угоди з видавцем, оскільки послуга, яка лежить в основі угоди, більше не активна. Як детальніше зазначено нижче, вам не потрібно вживати жодних дій, і ви отримаєте всі платежі за участь видавця, зароблені вами до дати припинення.

Що відбувається?

Із завтрашнього дня ми припинимо показ мітки «Twitter Blue Publisher» у будь-яких твітах, що містять ваші статті. Ми більше не надсилатимемо токен Twitter Blue, коли користувачі Twitter отримають доступ до статей із ваших ресурсів. Це запобіжить завантаженню без реклами на вашому сайті. З вашої сторони нічого не потрібно змінювати, але можете видалити будь-який код Twitter Blue зі свого сайту.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Тренер футболістів Грузії: Початок матчу з нашого боку був катастрофою

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua