Goodnews.ua


Twitter розіграв користувачів соцмережі

Май 22
00:00 2020

Офіційний акаунт Twitter Comms вирішив розіграти користувачів, а заодно привернути увагу до нової функції, реалізованої в сервісі.

В акаунті Twitter Comms з’явився запис, в якому сказано про те, що всі, хто залишать під ним коментар, отримають верифікацію. Жодного коментаря там до цих пір не з’явилося, хоча твіт набрав більше 25 тисяч ретвітів і понад 85 тисяч лайків.

Пранк полягає в наступному. У твіттері з’явилося нововведення, що дозволяє забороняти коментування від всіх, крім користувачів, згаданих в твіті. В даному випадку нікого не згадано, тому коментарі виявилися неможливі.

Цей жарт став вірусним і привернув до себе увагу користувачів, в тому числі тих, хто не розумів, чому вони не можуть залишити коментар. Таким чином Twitter ненав’язливо прорекламував нові налаштування приватності, які покликані знизити рівень тролінгу в сервісі.

Источник: itechua.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Шахтере сообщили, что сделали с игроком, который унижал Полесье

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua