Goodnews.ua


Турчинов: Останній інцидент продемонстрував дуже низький рівень фахівців з кібербезпеки

Июнь 30
00:42 2017

Турчинов: Останній інцидент продемонстрував дуже низький рівень фахівців з кібербезпеки

Останній кіберінцидент продемонстрував дуже низький рівень фахівців з кібербезпеки, які працюють в державних установах через низький рівень зарплатні державних службовців, що не дозволяє залучати до цієї роботи висококласних професіоналів.
Про це сказав Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час засідання Національного координаційного центру кібербезпеки, – повідомили у прес-службі РНБО.

«Це питання потребує негайного вирішення», – наголосив Турчинов.
За його словами, «необхідно збільшити фінансування заходів з кібернетичної безпеки та інформаційного захисту держави, тому що негативні наслідки від кібератак значно перевищують суму видатків на ці напрямки».
Турчинов наголосив, що втрати, яких зазнає держава, втрати, яких зазнає наша економіка, значно більші фінансових ресурсів, «які необхідні для забезпечення елементарної інформаційної безпеки».
Він також поінформував присутніх, що напрацьовані Національним координаційним центром кібербезпеки конкретні заходи будуть покладені в основу рішення РНБО, яке має відбутись найближчим часом.

Источник: zik.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Как бороться со стрессом при гипертонической болезни

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua