Goodnews.ua


Tesla Model Y відбуксирувала кемпер на 1400 миль практично без підзарядки

Октябрь 11
01:18 2020

Electric Roadtrip – це новий канал на YouTube, присвячений автомобільним поїздкам і буксируванню Tesla Model Y.

В останньому епізоді ентузіасти вирушили в 1400-мильну подорож на буксирі з Колорадо в Айдахо.

Фактично, електрична силова установка, можливо, є майбутнім буксирування завдяки її неймовірному крутному моменту. Найбільша проблема при буксируванні – на газі або на електроенергії – це втрата дальності та ефективності. Дослідження показали, що електромобілі втрачають більшу частину запасу ходу при буксируванні.

Втім, це відноситься і до бензинових автомобілів, але, можливо, не так істотно. Більш того, люди просто не приділяють стільки уваги втраті, оскільки у більшості позашляховиків великий запас ходу, а заправні станції широко поширені.

Якщо ви буксируєте електромобілем, таким як Tesla Model Y, запас ходу якого складає близько 300 миль, за оцінками EPA, вам краще переконатися, що є місце для зарядки через кожні 100 миль або близько того, про всяк випадок.

У міру вдосконалення технологій батареї стають більш енергоємними, а інфраструктура зарядки зростає, тому буксирування з електромобілем не повинно бути проблемою.

Источник: avtosota.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Сил тебе, машина»: Лунин поддержал Карвахаля после тяжелой травмы

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua