Goodnews.ua


Тернополянка віддала гроші шахраям за порятунок коханого

Июнь 13
09:04 2018

Віддала гроші шахраям за порятунок коханого — така прикра пригода трапилася з 25-річною тернополянкою. Аферисти видурили у дівчини 300 доларів і 200 євро.
Мешканка обласного центру отримала повідомлення з невідомого номеру у додатку «Вайбер». З його змісту дівчина дізналася що її друг потрапив у серйозну неприємність: побив невідомого хлопця, а той у тяжкому стані потрапив до лікарні. Аби уникнути криміналу, слід заплатити гроші. Суму невідомий зловмисник запросив чималу 1300 доларів, однак дівчина такої суми не мала, тож шахрай погодився і на те, що було. У новому повідомлені поінформував, що гроші слід привезти до входу в один з медзакладів міста. Жертва виконала усі умови, навіть не спробувавши зателефонувати хлопцю.
Лише передавши гроші невідомій жінці, дівчина зрештою додумалася зв'язатися зі своїм хлопцем, і врешті зрозуміла, що стала черговою жертвою мобільних шахраїв. Довелося звертатися за допомогою в поліцію. Як з’ясувалося згодом, товариш жертви напередодні втратив свій мобільний, тож усі його дані могли легко потрапити до рук пройдисвітів.
Поліцейські застерігають: вийти на слід шахраїв надзвичайно важко, більшість із них перебувають в місцях позбавлення волі й постійно змінюють мобільні номери. Найкращий спосіб вберегтися від зловмисників – не довіряти дзвінкам незнайомців, особливо якщо йдеться про перерахунок коштів. Правоохоронці вкотре нагадують краянам не вірити таким повідомленням та відразу телефонувати до того, хто начебто потрапив у скрутне становище. Також варто одразу звернутися до поліції, щоб дізнатися, чи дійсно є факт затримання або ж дорожньо-транспортної пригоди. Адже в черговій частині реєструють усі виклики, на які виїжджають наряди поліції. Будьте розсудливими та бережіть власні кошти.

Источник: 0352.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Что это за показуха?»: журналист разнес игрока сборной после матча с Грузией в Лиге наций

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua