Goodnews.ua


Тернополянин потрапив у пастку аферистів на сайті «ОЛХ»

Сентябрь 09
00:06 2017

Тернополянин потрапив у пастку аферистів на сайті «ОЛХ»

Втрачені гроші та розчарування – саме так закінчилися торги в інтернет-мережі для мешканця обласного центру. Чоловік довірився незнайомому продавцю, а той обманув покупця.

На сайті «ОЛХ» тернополянин знайшов оголошення про продаж автозапчастин за вигідною ціною. Домовився про покупку та перевів на картку 1300 гривень Товару потерпілий так і не дочекався. Зникло й оголошення про продаж запчастин. Жертва обману звернувся за допомогою в поліцію.

Краяни, не віддавайте власноруч гроші невідомим зловмисникам. Немає жодних гарантій, що покупець чи продавець не виявиться шахраєм. Тому читайте відгуки, просіть фото товару, а головне – не оплачуйте наперед кошти, для таких покупок передбачена передоплата.

Источник: lypa.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Росіяни обстріляли Дергачівський район, двоє постраждалих

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua