Goodnews.ua


Телефонні шахраї продовжують обманювати кам’янчан

Июнь 09
17:40 2017

Телефонні шахраї продовжують обманювати кам’янчан

Злодії продовжують активно користатися нагодою, аби швидко й легко наживитися. Часто шахраї телефонують до мешканців міста, представляються працівниками одного із численних банків. Потім випитують інформацію, яка допомагає їм красти гроші із банківських рахунків.

За вчора, 8 червня, зафіксовано два таких випадки. Про це інформує сектор моніторингу ГУ НП у Хмельницькій області. Як у першому, так і в другому випадках невідомий зателефонував до кам’янчан. Злодій представився працівником одного із банків. За словами шахрая, йому були необхідні реквізити карточок, аби, мовляв, їх розблокувати. Таким чином у 56-річного мешканця квартири в будинку по проспекті Грушевського злодій виманив 6910 гривень, а у 46-річного кам’янчанина, що живе в будинку по вулиці Драгоманова – 5150 гривень.

Шановні кам’янчани, ніколи й нікому не повідомляйте своїх банківських реквізитів!

Источник: kp.20minut.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Дорогие копейки: за какие заплатят больше 10 тысяч

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua