Goodnews.ua


Створено додаток, який в один клік видаляє одяг з фотографій жінок

Июнь 27
22:35 2019

Невідомий програміст створив додаток DeepNude, який “видаляє” одяг з фотографій за допомогою нейромереж. Це дозволяє зробити підроблені, але при цьому досить реалістичні оголені знімки жінок, інформує 1NEWS з посиланням на «Прямий».

233.jpg (116 KB)

Журналісти назвали додаток еволюцією ідей DeepFake, тільки вже не в відео, а в фото. При цьому новий алгоритм набагато простіше в освоєнні – фейкове фото можна зробити буквально в декілька кліків.

Додаток запустили 23 червня. Поки він працює тільки на Windows і Linux. Розробник, у якого є профіль в Твіттері, про подальші плани не оголошував. Якщо вірити заповненій біографії в акаунті, то автор DeepNude живе в Естонії.

Додаток працює тільки зі знімками жінок. При спробі використовувати фото з чоловіком виходить непередбачуваний результат. DeepNude працює зі змінним успіхом по зображеннях з повністю одягненими жінками. Нейронна мережа видає найкращий результат зі знімками жінок, на яких не так багато одягу, наприклад в бікіні. Сайт Vice протестував додаток і позитивно відгукнувся про отримані результати.

Источник: 1news.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Армия восстановления» в Украине: сколько денег выплачено

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua