Goodnews.ua


Skoda роздала співробітникам окуляри доповненої реальності

Май 15
08:08 2021

Компанія Skoda роздала деяким співробітникам окуляри доповненої реальності HoloLens, які проектують голограми технічних посібників і чек-листів. Автовиробник порахував, що цей пристрій спростить процеси обслуговування виробничих ліній і знизить ймовірність помилок.

Система HoloLens складається з окулярів, що відображають голограми, і пристрої камери-проектора. Лінзи забезпечують периферійний огляд, а віртуальні дисплеї в полі зору доповнюють реальне зображення. Для того, щоб вийти з режиму змішаної реальності, досить просто відкинути візор.

Окуляри з технологією доповненої реальності (AR) отримали фахівці відділу центрального Технічного сервісу Skoda. Вони можуть в режимі реального часу отримати доступ до потрібних документів, зв’язатися з колегами з інших відділів, поділитися технічними файлами, а також подивитися керівництва, чек-листи та інструкції безпосередньо під час процесу обслуговування.

Поки Skoda тестує окуляри HoloLens в пілотному режимі, проте перші результати вже є: ймовірність помилок знизилася, а процес роботи помітно прискорився.

Источник: bizua.org

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Зарплаты в Украине: в каких сферах платят 50 тысяч

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua