Goodnews.ua


Синій кит: на Сумщині дві школярки виявилися гравцями «групи смерті»

Март 22
09:06 2017

Синій кит: на Сумщині дві школярки виявилися гравцями

У Сумській області шкільна медкомісія виявила на руках у двох дівчат порізи, характерні для учасників підліткових "груп смерті", в яких дітей доводять до самогубства
Про це повідомляє Нацполіція Сумщини.
Зважаючи на небезпеку "груп смерті", правоохоронці ініціювали в усіх навчальних закладах області перевірки, залучивши медпрацівників і педагогів.
"Під час медичного огляду на руках двох учениць однієї з лебединських шкіл були виявлені характерні подряпини певного змісту. З‘ясувалось, що одна з них потрапила до такої інтернет-спільноти та отримала від "куратора" завдання видряпати собі на передпліччі лезом певне слово", — розповів начальник ювенальної превенції УПД ГУНП в Сумській області Сергій Тарасенко.
За словами чиновника, дитина виконала завдання, проте умови "гри" їй категорично не сподобались, то ж обдумавши ситуацію, дівчинка дійшла висновку, що спілкується з психічнохворою людиною. Дитина перервала листування, видаливши з мережі свою сторінку та контент.
Друга учениця подряпала собі руку просто "за компанію" з однокласницею.
З обома школярками та їхніми батьками проведені бесіди. Поліція розслідує кримінальну справу за ознаками статті 120 Кримінального кодексу (доведення до самогубства) та встановлює особу "куратора".

Источник: espreso.tv

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Фанат Ромы притворился смертельно больным и попросил Де Росси выиграть ЛЕ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua