Goodnews.ua


Щороку кіберзлочинці викрадають криптовалюти на $200 мільйонів

Январь 19
20:02 2018

Щороку шахраї заробляють мінімум $200 мільйонів, викрадаючи біткоїни та інші криптовалюти

Про це повідомляє Bloomberg.
Менш ніж за 10 років хакери викрали біткоїнів та ефіріума на суму $1,2 млрд. Зважаючи на шалений зріст валюти під кінець 2017 року, зараз ця цифра може бути набагато вищою.
"Схоже, що крадіжка криптовалюти — це індустрія, що приносить $200 мільйонів щорічного прибутку", — сказав голова фінансово-технічного центру стратегій Autonomous Research LLP Лекс Соколін.
За статистикою, віртуальні крадіжки принесли збитки компаніям та урядам у $11,3 млрд через відсутність опадкування грошових транзакцій.
Тим часом експерти з безпеки запевняють, що блокчейни теж мають свої недоліки. Поки на ринку криптовалюти не з'явиться декілька стійких сильних лідерів, як сталось з інтернет браузерами, питання безпеки залишатиметься суперечливим.

Источник: ipress.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Промоутер Фьюри раскритиковал Линекера за сравнение бывшего британского правительства с нацистами

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua