Goodnews.ua


Шахрай хотів придбати телефон за «18 тисяч гривень»

Ноябрь 05
23:06 2018

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, події відбувалися на вулиці Замарстинівській вчора під вечір. Патрульний екіпаж зупинила жінка і повідомила, що в неї намагаються шахрайським методом придбати телефон.

Вона розповіла, що продавала свій телефон через інтернет і потенційний покупець сказав, що на зустріч прийде його друг, оскільки він перебуває в іншій області.

На місці продажу, заявниці прийшло смс-повідомлення про сплату із терміналу одним платежем 18 тисяч гривень на картку. Зателефонувавши до оператора фірми на балансі, якої термінал, він повідомив що гроші не перераховувалися та одним платежем таку операцію на їхніх боксах неможливо провести.

Невідомий, який прийшов на зустріч почав втікати, однак чоловік заявниці не дав цього зробити. Вони передали патрульним невідомого. 37-річний чоловік раніше вже притягався, а при поверхневій перевірці у нього виявили телефон, який в базах числиться як викрадений у 2015 році.

Усіх учасників події відвезли у відділ поліції. Продавець телефону написала заяву.

Источник: galinfo.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Європейське агентство допомагатиме Укрзалізниці інтегруватися до стандартів ЄС

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua