Goodnews.ua


Шахрай викрав в ужгородця телефон

Июнь 09
08:02 2018

Слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за фактом шахрайства. Підозрюваного в злочині затримали.
Нещодавно до ужгородських поліцейських звернувся 21-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що коли знаходився в букмекерській конторі, до нього підійшов хлопець і попросив телефон, аби комусь передзвонити. Проте пішов з приміщення і телефон не повернув.
Пошуками підозрюваного зайнялися працівники відділу кримінальної поліції. За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство).

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили особу підозрюваного і розшукали його. Наразі 17-річний ужгородець надає показові свідчення. Слідство у справі триває.

Источник: karpatnews.in.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Правда ли, что с возрастом нам нужно меньше секса

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua