Goodnews.ua


Шахраї провернули нову аферу на популярному сайті

Февраль 08
21:03 2019

Серед шахраїв з'явився новий вид обману за допомогою неправдивих СМС і терміналів самообслуговування.

Свою історію обману розповіла Марина Возбранна. Зазначила, що в перший раз зіткнулася з такою аферою, коли на популярному сайті OLX виставила на продаж варильну поверхню за 10 тис. 600 грн, передає "Обозреватель".

"Дзвонить людина, говорить готова купити, надішле кур'єра, а гроші скине на карту. Все логічно. Кур'єр приїхав, чекаємо нарахування грошей. Прийшла смс. Все добре, поїхав. Через час заходжу в ПриватБанк, а грошей немає. Дзвоню в банк, а мені каже оператор: ми ibox не обслуговує (з такого терміналу було проведено нарахування). Дзвоню на гарячу лінію ibox, перевіряємо інформацію, а все липове і це шахраї", – говорить вона.

884628_1_w_590.jpg (48 KB)

Возбранна повідомила, що зателефонувала за вказаним номером в СМС, і по телефону аферисти почали вимагати у неї гроші.

"Дзвоню знову на номер, з якого було смс про нарахування, і тут уже пішла інша розмова. Каже 1500 грн і плита ваша. Ага, звичайно. Вір людям. Ні грошей, ні плити. Хтось скаже, що дура я. Просто ділюся досвідом, щоб ще люди не попалися. Як говориться попереджений, значить, озброєний", – підсумувала вона.

Источник: gazeta.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тухель – о назначении тренером сборной Англии: Горжусь, что мне выпала такая честь

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua