Goodnews.ua


Шахраї почистили банківську картку чоловіка на 42000 гривень

Ноябрь 02
23:04 2018

Найчастішим способом шахрайства являється викрадення коштів з банківських карток через телефон або інтернет. Саме так злочинці обдурили франківця.

46-річний мешканець Івано-Франківська розповів, що до нього зателефонував невідомий і представився співробітником служби безпеки банку. Аферист повідомив, що з карткового рахунку заявника нібито хтось намагався зняти гроші.

Невідомий запевнив, що гроші можна вберегти, але для цього їх необхідно перерахувати на інший активний рахунок. На таку пропозицію потерпілий погодився і перечислив кошти в сумі 42 000 гривень. Пізніше франківець збагнув, що кошти переказав зловмиснику і звернувся до поліції.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 ( Шахрайство) Кримінального кодексу України, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Правоохоронці вкотре наголошують, ні за яких обставин, не повідомляти особисті дані невідомим. Інформація щодо карткових рахунків вважається конфіденційною. Якщо ж ви постраждали від зловмисників, не зволікайте, одразу телефонуйте на лінію «102».

Источник: panorama.if.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Легендарный экс-футболист посетил матч сборной Украины по футзалу

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua