Goodnews.ua


Шахраї обдурили чоловіка на покупці індивідуальних засобів захисту від вірусу

Март 19
21:22 2020

Житель Херсона став жертвою інтернет-шахраїв, які під виглядом продажу медичних масок заволоділи коштами чоловіка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Херсонській області.

На одному з сайтів херсонець прочитав оголошення про продаж медичних масок за прийнятною для нього ціною – 5 гривень за штуку. Заявник зателефонував торговому представнику фірми і домовився про оптову партію масок. Але продавець висунув умову – повна передоплата товару і через півтори години маски будуть у замовника.

Потерпілий перерахував 3500 гривень на рахунок фірми. Через визначений час йому ніхто не передзвонив і маски не привіз. Номер торгівельного представника вже був відключений, а оголошення з сайту видалене. Чоловік зрозумів, що його ошукали.

За даним фактом Корабельним відділенням поліції відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

“Шановні громадяни! Поліція вкотре нагадує: замовляючи товар у мережі інтернет, ніколи не здійснюйте передоплати, сплачуйте за товар лише після його отримання. Пам’ятайте, запорука вашої безпеки – пильність та уважність. Якщо ви стали жертвою шахраїв – телефонуйте до поліції за телефоном “102”, – зазначають поліцейські.

Источник: myks.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Украина вернулась в список наименее экономически свободных стран

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua