Goodnews.ua


Шахраї на аукціонах США обманюють з електрокарами

Апрель 26
11:47 2021

Нещодавно в Україну приїхали авто Nissan Leaf 2-го покоління з нештатними батареями, причому одна з яких – від першого покоління автівки.

Два Nissan Leaf були придбані у Портленді (штат Орегон), тож є підозра, що там діють шахраї, які на постійній основі змінюють нормальні батареї на б/у та старі. Про це розповідають в фейсбуці Автоексперти аукціонів IAAI та Copart, де спілкуються продавці автомобілів зі Сполучених Штатів.

На фотографіях, якщо придивитися, то можна побачити, що на панелі приладів з`явилась помилка, яка пов`язана з батареєю. І одному покупцю Nissan Leaf замість авто з 60 кВт батареєю приїхала машина з батареєю від старого Nissan Leaf 24 кВт.

Тому тепер варто замислюватись чи потрібно купувати “биті” Leaf чи все ж таки пошукати варіант після лізингу, кажуть експерти. Адже уникнути такого шахрайства майже неможливо – не у всіх компаній є представники у США, які можуть перевірити машину “вживу”.

Источник: autogid.pro

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Пекін закликав США відмовитися від підтримки «сепаратистів» на Тайвані

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua