Goodnews.ua


Сенсорний екран в авто виявився бруднішим за "білий трон"

Сентябрь 01
16:30 2020

Дисплей, якого щодня торкаються водій та пасажири, брудніший за обідок унітазу в громадській вбиральні.

Дослідження британської організації Compare the Market виявили п'ять найбільш забруднених зон в салоні автомобіля. Для наочності, мазки з різних поверхонь у салоні порівняли з пробою, зібраною з сидіння унітазу в туалеті офісної будівлі.

В експерименті брали участь десять автомобілів різних класів від сімейних кросоверів і робочих пікапів до преміальних моделей. З різних поверхонь кожного з них узяли пробу: з дисплея мультимедійної системи, важеля коробки передач, підрульових перемикачів, ременя безпеки водія, пасажирського сидіння, салонної ручки дверцят, лобового скла, дзеркала заднього виду, багажника та лючка бензобаку.

Найбруднішим місцем в авто виявився саме тачскрін. На ньому на 371% більше бактерій, ніж на обідку унітазу. За екраном слідують руків’я селектора коробки передач (на 331% більше бактерій), підрульові перемикачі, обід керма і ручки.

Дослідники також відмічають, що сімейні автомобілі виявились вдвічі бруднішими за робочі.

Источник: auto.24tv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Манчестер Юнайтед включил в шорт-лист наставника сборной, пошумевшей на Евро

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua