Goodnews.ua


Руїни минулого: Google Earth відшукала в Антарктиді таємничі споруди

Декабрь 27
09:03 2018

Незвідані території Антарктиди щодня відстежують дослідники з Америки. Нещодавно завдяки онлайн-системі Google Earth вчені змогли відшукати нові піраміди в Антарктиді.

Як стверджують спеціалісти, на картах Google Earth вдалося виявити абсолютно нові руїни величезної стародавньої піраміди, які раніше не знаходили вчені.

1i0ssKZnOTIUfgEpt7PLayZ0fWogcN6PDGiLmQZQr.jpeg (21 KB)

Повідомляється, що від руїн виходила гігантська тінь, яка вказує, що залишки піраміди мають масштабні габарити.

Тепер фахівцям належить детально вивчити останки піраміди, щоб визначити, коли вона була побудована. Нагадаємо, що раніше дослідники в Антарктиді знаходили руїни давніх споруд, а також підземні бази, які навіть приписували прибульцям.

Були зроблені знімки таємничих пірамід на хребті Вінсон, симетричність і розташування яких змушують задуматися вчених про природне походження цих будівель.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Игрок Арсенала не смог выйти на поле в игре с Шахтером из-за серьги в ухе

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua