Goodnews.ua


Розробники Telegram випустили масштабне новорічне оновлення

Декабрь 30
21:58 2022

Розробники Telegram випустили оновлення месенджера під номером 9.3, в якому з’явилася можливість надсилати приховані фото та відео, додаткові способи економії пам’яті та багато іншого.

Так, однією з ключових функцій оновлення стала можливість надсилати приховані медіафайли. За аналогією форматування текстового повідомлення за допомогою функції «спойлер» тепер можна застосовувати такий самий фільтр у вигляді напівпрозорої обкладинки до фотографій, що відправляються, і відео. Отримувач побачить, що приховано за обкладинкою лише після того, як торкнеться файла.

Водночас було додано можливість вибрати, як часто пам’ять пристрою автоматично видалятиме кеш із певної категорії чатів — особистих повідомлень, груп та каналів.

Особливу увагу також було приділено фоторедактору. Зазначається, що при використанні кисті лінії автоматично згладжуватимуться, а їх товщина змінюватиметься в залежності від швидкості руху пальця. Також було додано пензель для розмиття непотрібних деталей, оновлений інструмент для додавання тексту з можливістю вибору розміру, шрифту та фону напису. Причому до фото і відео, що відправляються, також можна буде прикріпити стікери та емодзі з анімованих наборів навіть без активної підписки Telegram Premium.

Також з’явилася функція встановлення публічних фотографій, які будуть видно лише певному колу осіб, а також встановлення фотографій контактам вручну.

Серед інших особливостей оновлення також є можливість приховування учасників у великих групах, нові анімації для Android, анімовані та інтерактивні емодзі.

Оновлення Telegram версії 9.3 вже доступне на Android та iOS.

Tags
Share

Статьи по теме

Останні новини

Іран тимчасово скасував усі авіарейси в країні

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua