Goodnews.ua


Психолог назвав головну небезпеку соцмереж

Февраль 12
11:04 2019

Психолог з Каліфорнії Памела Ратледж назвала серйозну небезпеку, викликану впливом соціальних мереж. Як не дивно, це абсолютно не інтернет-залежність.

За словами медичного працівника, головною небезпекою соцмереж залишається поширення дезінформації. В результаті цього користувачі мережі втрачають здатність критично мислити і відбирати корисну інформацію. Крім цього, люди, залежні від соціальних мереж, втрачають навички живого спілкування і не справляються з тиском в мережі.

Психолог зазначає, що залежності від соцмереж як такої практично не існує. Простіше кажучи, більшість людей не вміють контролювати свій час, тому так довго знаходяться в мережі. Справжню залежність від соціальних мереж може визначити тільки лікар, в інших випадках це всього лише неправильний розподіл вільного часу.

Источник: ukurier.gov.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Чжилей: Я очень хочу подраться с Дюбуа

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua