Goodnews.ua


Псевдопрацівник банку видурив у жінки майже 9 тисяч гривень

Декабрь 28
08:02 2018

Псевдопрацівник банку ошукав стареньку жінку на 8725 гривень

Саме з таким повідомленням до працівників Тернопільського відділу поліції звернулася місцева мешканка.

Пенсіонерка розповіла, до неї зателефонував невідомий та представився співробітником банку. Чоловік запевнив стареньку, що її електронний гаманець в небезпеці. За історією афериста, співробітники фінансової установи зафіксували несанкціоноване втручання в банківську систему,оскільки невідомі намагалися зняти готівку з рахунку тернополянки.

Псевдопрацівник попросив власницю рахунку повідомити особисті дані, аби убезпечити кошти, що жителька обласного центру і зробила. Коли на мобільний телефон прийшло смс — сповіщення про успішне зняття готівки, старенька зрозуміла, що її ошукали. За допомогою звернулася до поліцейських.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 190 ККУ.

Правоохоронці наголошують краянам бути обачними та пам’ятати, що працівники фінустанов ніколи, ні за яких обставин не телефонують до власників карткових рахунків, аби дізнатися персональні дані.

У разі, якщо у вашому домі пролунав дзвінок, дізнайтесь якомога більше інформації від невідомого. Не гайте часу, одразу телефонуйте на лінію «102».

Розкрити такий вид злочинів надзвичайно важко, оскільки відстежити в подальшому рух коштів майже неможливо.

Источник: 0352.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лидер Арсенала получил травму в сборной

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua