Goodnews.ua


Протягом одного дня шахраї ошукали трьох хмельничан на 56 тисяч гривень

Апрель 11
08:51 2017

Протягом одного дня шахраї ошукали трьох хмельничан на 56 тисяч гривень

9 квітня троє хмельничан постраждали від шахрайських схем. Псевдопрацівники банку довідалися реквізити карток та зняли з них чужі гроші.
Вдень, до 57-річного хмельничанина, який проживає по вулиці Героїв Майдану, зателефонував псевдопрацівник банку. Він розповів чоловікові, що його картку заблокував банк. Шахрай запевнив свою жертву, що для відновлення доступу до картки він має лише уточнити деякі реквізити. Чоловік продиктував незнайомцеві усі дані своєї картки. Коли зловмисник отримав потрібну інформацію, негайно зняв з чужого рахунку понад 13500 гривень.
Цього ж дня, аналогічний випадок трапився з 66-річним місцевим мешканцем, який проживає по вул. С. Бандери. Він поспілкувався по телефону з незнайомцем, який повідомив чоловікові, що працює у банку. Зловмисник запевнив чоловіка, що його банківська картка заблокована і у нього можуть зникнути усі гроші, які є на рахунку. Чоловік повірив у цю інформацію і розповів реквізити своєї картки. Це дозволило зловмиснику зняти з чужого рахунку майже 17000 гривень.
Також ввечері, від шахрайської схеми постраждала 43-річна жінка, яка проживає по вулиці Шевченка. До неї зателефонував зловмисник і повідомив, що зараз банк проводить заходи з підвищення рівня захисту картки. Для цього йому начебто потрібно було уточнити реквізити картки. Жінка повірила та розповіла псевдопрацівникові банку дані. Після цього він одразу зняв з її рахунку понад 25 тисяч гривень.
Поліцейські встановлюють усі деталі подій та шукають шахраїв.

Источник: khmelnytsky.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

    АРТ – толк з художницею Іриною Мінаєвою напередодні виставки в Мюнхені

АРТ – толк з художницею Іриною Мінаєвою напередодні виставки в Мюнхені

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua