Goodnews.ua


Просування сайту в ТОП пошукових систем: послуги, ціни

Октябрь 09
16:44 2023

Просування сайту в ТОП пошукових систем – необхідний крок для розкручування веб-ресурсу в Інтернеті. При пошуку інформації на запит користувач в першу чергу переходитиме за посиланнями, розташованими в перших рядках. Це не дивно, адже люди більше довіряють таким сторінкам і вважають їхній контент релевантним.

Як наслідок, у розкручених сайтів швидше зростають відвідуваність та репутація. Оптимізація та пошукове просування спрямовані на забезпечення виведення на перші позиції ресурсів клієнтів. Таке просування необхідне всім інтернет-сторінкам. Однак здебільшого розкручування рекомендується для вузькопрофільних сайтів з конкретною цільовою аудиторією, молодих ресурсів, і сторінок з контентом, що рідко змінюється.

Можливості при просуванні сайтів у ТОП

Замовляючи просування сайту у топ від SEO.UA, клієнт отримає багато переваг.

Приріст активного відвідин, т.к. сайт отримає пошуковий трафік. Йдеться про користувачів, зацікавлених у певному контенті, тому вони ввели запит у пошуковику.

  1. Конкурентоспроможність компанії. При залученні нових клієнтів дуже важливо постаратися, щоб ресурс був максимально помітним у пошукових системах. Чим більше і частіше потенційні покупці стикатимуться з брендом, тим вища ймовірність вибору запропонованої продукції.
  2. Зростання прибутку. Проведення оптимізації всередині сайту включає роботу над контентом та підвищенням зручності ресурсу, що дозволяє покращити конверсію ресурсу.
  3. Збільшення кількості постійних клієнтів. Рідко хто з користувачів зберігає сайт у закладках, більшість просто заново вбиває запит у пошуковій системі. Знаходження ресурсу в топі полегшує повторний пошук для клієнтів і з більшою ймовірністю вони стануть постійними.
  4. Формування довіри та лояльності. Якщо сайт розташовується на перших позиціях у пошуку, це викликає довіру серед потенційних покупців. Чим нижче є посилання, тим рідше на неї взагалі звертають увагу.

Для досягнення всіх важливих для замовника цілей використовуються лише «білі» методи. Це означає, що сайт не буде відправлений у бан або відфільтрований пошуковими системами.

Вартість просування сайту на верхні рядки

Просування сайту в ТОП пошукових системах – досить дорога послуга. Її ціна залежатиме від таких факторів як, обсяг роботи, поставлені цілі, терміни виконання, вік та тип ресурсу, кількість конкурентів. Фахівці рекомендують зайнятися розкруткою та оптимізацією ресурсу та вкласти в нього максимум на початковому етапі. Після ефективної роботи з оптимізації витрати скоротяться, потім усе окупиться.

Комплексне розкручування сайту на перші рядки зазвичай включає такі послуги:

аудит;

  • покращення позицій сайту у пошукових системах
  • підвищення зручності сайту;
  • збирання семантичного ядра;
  • збільшення обсягу трафіку.

Мінімальна ціна в Україні за просування для молодих сайтів – $400, комплекс послуг – $550. Проте, слід пам’ятати одне правило (написано вище): що більше вкладень, то ефективніший результат. Розкрутка давно працюючих ресурсів коштує щонайменше $1000-$1200.

Звертаючись за оптимізацією та просуванням сайту в ТОП від SEO.UA, ви зможете підняти вашу інтернет-сторінку на лідируючі позиції.

Джерело: https://seo.ua/

Share

Статьи по теме

Останні новини

Как изменится старшая школа в Украине с 2027 года: ответ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua