Goodnews.ua


Прихильники створили петицію за участь MARUV у Євробаченні-2019

Февраль 26
23:03 2019

Прихильники співачки MARUV, які бажають бачити виконавицю на "Євробаченні", створили на ресурсі Change.org петицію. За участь MARUV в пісенному конкурсі уже віддали голоси майже 13,5 тис. користувачів, передає УНН.

Петицію до Європейської мовної спілки зареєстрував David Evoyan.

"MARUV була обрана представником України на "Євробачення-2019", але мовна компанія попросила, щоб MARUV підписала контракт, в якому говорилося, що вона скасує всі свої майбутні шоу і виступи в Росії. MARUV розкрила деякі подробиці про контракт, і фанати вважають, що це більше схоже на контракт з дияволом, так як він обмежує свободу слова і пересування співачки", – зазначено у тексті петиції.

Додамо, що для того, аби петиції розглянули вона має набрати 15 тис. голосів. Зважаючи на те, з якою швидкістю прихильники MARUV голосують "за", петиція може набрати необхідну кількість голосів до кінця дня.

Источник: unn.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Анчелотти определился с заменой Карвахалю

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua