Goodnews.ua


Поради, які допоможуть при виборі чохла

Июль 27
17:47 2023

Придбавши дорогий телефон, хочеться якнайдовше зберегти його функціональність та зовнішній вигляд. Тому слід подбати про вибір якісного чохла, який не тільки захистить ваш пристрій, а й стане своєрідною візиткою власника.

В інтернет-магазині https://ivan-chehol.ua/ можна знайти захисні чохли для iPad, iPhone, MacBook та AirPods, та широкий асортимент інших аксесуарів, таких як захисні плівки, зарядні пристрої, повербанки, браслети для смарт-годинників Apple Watch, тримачі для мобільних телефонів для велосипедів і автомобілів і інше. В наявності також є чохли та аксесуари для найновіших телефонів і планшетів, наприклад, чохли для iPhone 13 чи iPhone 14.

Поради по вибору чохла для телефону

Чохол для телефону, який забезпечує дійсно хороший захист, має кілька характеристик:

  • По-перше, він не повинен передавати удар при падінні на корпус смартфону.
  • По-друге, хороший чохол для мобільного телефону повинен захищати дисплей та камеру. Це означає, що чохол повинен трішки виходить за межі дисплея, а також камери на задній панелі, оберігаючи їх у випадку падіння чи зіткнення з землею.
  • По-третє, внутрішній захист, який не доступний у дешевих аналогах чохлів. Всередині виробник обробляє чохол своєрідною мікрофіброю, тож якщо між чохлом і смартфоном потрапляє бруд чи піщинка, що, на жаль, часто трапляється, мікроволокно просто утримує його на місці. Інакше піщинка просто ковзатиме туди-сюди між корпусом мобільного телефону та смартфоном і непомітно подряпає задню частину.

Ще однією особливістю гарного чохла для телефону є його дизайн. Він має бути закритий з усіх боків, це часто можна побачити на оригінальних чохлах для мобільних телефонів Apple. Чохол добре лягає на корпус телефону, тому його буде майже неможливо подряпати та не залишиться вм’ятин у разі падіння.

Як правильно обирати чохол

Є багато речей, на які потрібно звернути увагу, коли виникає необхідність підібрати для свого телефону чохол: чи захищає він екран, з якого матеріалу він зроблений, чи є захист камери, чи сумісній чохол із захисним склом, щоб воно не псувалося з боків.

Обираючи чохол для телефону, потрібно визначитись, як часто ви ним користуєтесь в екстремальних умовах, наприклад на будівництві. В такому випадку виробники чохлів пропонують обрати серію аксесуарів Defender від Otterbox. Також можна звернути увагу на чохли з пластику, які є водонепроникними й не призначені для щоденного використання. Це дозволяє знімати фотографії та відео під водою або захистити мобільний телефон від пошкоджень водою.

Деякі виробники подбали, надавши жорстким чохлам додатковий силіконовий захист для підвищення стійкості до падінь.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Ультраправа трампістка Ґрін обурилася заголовком у Fox News, де її назвали «ідіоткою»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua