Goodnews.ua


Понад 30 000 продажів за місяць: яким є найпопулярніший електромобіль у Китаї

Декабрь 03
22:12 2020

У листопаді продажі двомісного електромобіля Hongguang MINI EV китайської компанії SAIC-GM-Wuling Hongguang перевищили 30 тисяч одиниць.

Електромобіль Hongguang MINI EV став найпопулярнішим автомобілем на електротязі у Китаї за підсумками листопада. Як повідомила компанія SAIC-GM-Wuling Hongguang, минулого місяця продажі моделі досягли 33 094 одиниць – це абсолютний рекорд серед китайських виробників «зелених» автомобілів.

В середньому китайці купували 1100 автомобілів MINI EV на день, а в окремі дні листопада продажі перевищували 2000 одиниць. Успішними для моделі були й два попередні місяці: 14 495 одиниць у вересні та 20 631 одиниць у жовтні.

Одна з причин такої популярності моделі – привабливий цінник, завдяки якому, за даними виробника, у листопаді більше 96% покупців MINI EV були «звичайними рядовими громадянами».

На ринку Hongguang MINI EV доступний у трьох версіях. Двигун у всіх випадках потужністю 20 кВт (27 к.с., 85 Нм крутного моменту). Базова версія з цінником $4400 та середня з цінником $5000 укомплектовані тягової батареєю ємністю 9.3 кВт•год. Запас ходу обох версій – 120 км. Топова модифікація з батареєю на 13.9 кВт•год проїжджає на одному заряді 170 км. Коштує такий міні-електромобіль $5900.

Заряджається батарея від звичайної побутової розетки від 6.5 до 9 годин залежно від ємності.

Источник: autogeek.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Прикордонники перекрили канал незаконного ввезення техніки Apple в Україну

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua