Goodnews.ua


Пологи в прямому ефірі. Тисячі користувачів у мережі спостерігають за вагітною жирафою з Нью-Йорка

Март 07
19:03 2019

Жирафа Ейпріл з нью-йоркського парку може народити в будь-який момент. Онлайн-трансляцію з нею запустили на YouTube.

У 2017-му користувачі мережі по всьому світу чекали близько двох місяців поки жирафа Ейпріл з Нью-Йорка принесе потомство.

На цей раз, керівництво парку знову запустило онлайн-трансляцію для людей, які хочуть побачити як Ейпріл народжує п'яте дитинча в прямому ефірі.

На момент написання цього матеріалу, онлайн-трансляцію на YouTube дивилося 20 тис. людей.

Як пише портал Patch, співробітники парку проінструктовані бути на чеку і спостерігати за твариною протягом дня, оскільки за всіма ознаками пологи повинні початися зовсім скоро.

Проте, попри помітно випираючий живіт, співробітники парку кажуть, що це може статися як через годину, так і через кілька днів. Але, за їхніми словами, користувачам не доведеться чекати два місяці, як це було два роки тому.

Жирафа Ейпріл потрапила в Animal Adventure Park в Нью-Йорку у 2015-му, і зараз їй 17 років. Висота парнокопитного — трохи більше 4,5 метрів

Важливо, що жирафи виношують своїх дітей близько 15 місяців — це найбільший термін вагітності серед усіх ссавців на Землі.

Источник: techno.nv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ребров объяснил, почему не вызвал Ярмоленко в сборную Украины

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua