Goodnews.ua


Поліцейські шукали крадений телефон, а знайшли бойові патрони

Апрель 20
18:20 2021

В Каховський районний відділ поліції з заявою про крадіжку смартфону «iPhone», вартістю близько 25 тисяч гривень, звернулась мешканка м. Нова Каховка. В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що вказаний мобільний телефон може перебувати у мешканки м. Києва.

Отримавши в суді санкцію щодо проведення обшуку у квартирі 31-річної киянки, поліцейські Каховського районного відділу поліції провели обшук та вилучили у помешканні 345 патронів до нарізної вогнепальної зброї калібром 5,6 мм. Жінка в присутності адвокатів відмовилась надавати будь-які пояснення стосовно походження бойових припасів та спростовує свою причетність до викрадення телефону.

За фактом незаконного зберігання боєприпасів відкрите кримінальне провадження. Наразі справа готується до передачі київським колегам. Триває досудове розслідування обох кримінальних проваджень.

Источник: tnua.info

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Цзянь Нао: 4 упражнения для улучшения мозговой деятельности

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua