Goodnews.ua


Податкова міліція припинила на Львівщині незаконну діяльність інтернет-магазину

Май 12
00:08 2017

Податкова міліція припинила на Львівщині незаконну діяльність інтернет-магазину

Фіскали вилучили товарів на понад 900 тисяч гривень.
У Львівському обласному управлінні Державної фіскальної служби України.повідомили напередодні: «У рамках операції «Рубіж-2017» і в межах розслідування кримінального провадження щодо ухилення від сплати податків, співробітники податкової міліції Львівщини припинили незаконну діяльність інтернет-магазину з реалізації товарів народного споживання іноземного виробництва, ввезених в Україну без митного оформлення та сплати митних і податкових платежів. Під час проведених у першій декаді травня обшуків, у приміщеннях гаражного типу на території одного з промислових підприємств Львова, виявлено накопичення широкого асортименту миючих засобів, порошків, засобів гігієни, шампунів, підгузків, кондиціонерів для волосся, гелів для душу, дезодорантів і макаронних виробів іноземного виробництва».
«Усі виявлені товари не мали сертифікації і були ввезені до України шляхом штучного подрібнення товарних партій, з метою ухилення від сплати митних і податкових платежів. Реалізація товарів здійснювалась як за готівку, так і за допомогою банківських платежів через інтернет-магазин з використанням для доставки мережі поштових операторів. Орієнтовна вартість вилучених товарів складає понад 900 тисяч гривень», – повідомили також у прес-службі Львівського обласного управління Державної фіскальної служби України.

Источник: dailylviv.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Помер 31-річний співак Ліам Пейн з гурту «One Direction»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua