Goodnews.ua


Податкова міліція Львівщини припинила незаконну діяльність Інтернет-магазину

Июнь 03
00:00 2017

Податкова міліція Львівщини припинила незаконну діяльність Інтернет-магазину

У рамках проведення операцій «Рубіж-2017» та «Акциз-2017» і розслідування кримінального провадження щодо ухилення від сплати податків, співробітники податкової міліції Львівщини припинили незаконну діяльність Інтернет-магазину з реалізації товарів народного споживання іноземного виробництва, ввезених в Україну без митного оформлення і податкових платежів.
Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.
Встановлено, що в складських приміщень м. Львова здійснюється накопичення товарів господарського призначення, які ввозяться на територію України подрібненими паріями без сплати митних платежів та в подальшому реалізовуються через Інтернет-магазин шляхом приймання замовлень на сайті та відправлення товару через поштових операторів. Товар реалізовується за готівку, а також шляхом перерахунку грошових коштів на банківську картку фізичної особи.
Під час проведення обшуку в приміщеннях гаражного типу (територія автогаражного кооперативу) виявлено продукти харчування (сири в асортименті, шоколад, кава, олія тощо), які ввезені на територію України шляхом подрібнення, без сплати митних платежів та податків, вартістю 400 тис. грн.
Також, в ході проведення обшуку в складських приміщеннях на території одного із комерційних підприємств міста, виявлено та вилучено алкогольні напої іноземного виробництва в кількості близько 12 тис. літрів, а саме вина різної міцності та ємкості ввезені на територію України без митного оформлення та сплати митних платежів (по так званій схемі «піджаків»), які не є сертифіковані на території України вартістю 1,8 млн грн.
Орієнтовна вартість вилученого товару складає 2,2 млн грн.

Источник: zik.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тренер футболістів Грузії: Початок матчу з нашого боку був катастрофою

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua