Goodnews.ua


Пенсіонера з Тернівки покарали за крадіжку кабелю

Октябрь 04
12:33 2017

Пенсіонера з Тернівки покарали за крадіжку кабелю

У Тернівці суд покарав пенсіонера, який вкрав у ПАТ «Укртелеком» 40 метрів телефонного дроту. Чоловік свою провину визнав. Тепер він має сплатити штраф державі і чималеньку суму компенсації операторові зв’язку.
Про це йдеться у вироку міського суду від 20 вересня 2017 року. Згідно з документом на лаві підсудних опинився досі добропорядний мешканець Тернівки. За версією слідства, 10 червня 2017 року близько 1.00 обвинувачений перебував на території загальноосвітньої школи №7. Переконавшись, що за ним ніхто не стежить, чоловік заліз до колодязя кабельної каналізації і за допомогою садових ножиць вирізав 40 метрів телефонного кабелю. Експерти оцінили вартість вкраденого у понад 7 тис. грн. Із місця злочину пенсіонер зник, а кабелем розпорядився на власний розсуд, йдеться у вироку. Під час судового засідання чоловік визнав себе винним у скоєному правопорушенні і висловив каяття. Чоловік підтвердив викладені слідством обставини пригоди.
Представник ПАТ «Укртелеком», яке є потерпілою стороною у справі, заявив про цивільний позов до обвинуваченого на суму 11726 грн., що мала б компенсувати завдану матеріальну шкоду підприємству і покрити його витрати на відновлення лінії зв’язку. На своєму засіданні 20 вересня Тернівський міський суд визнав пенсіонера винним у скоєнні крадіжки (ч.1 ст. 185 КК України) і призначив йому покарання у вигляді штрафу на користь держави в розмірі 850 грн. Суд задовольнив позов «Укртелекому», а також зобов’язав чоловіка сплатити державі понад 3 тис. грн. в якості відшкодування вартості судових експертиз. Пенсіонер ще має час оскаржити цей вердикт.

Источник: 5632.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лидер Арсенала получил травму в сборной

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua