Goodnews.ua


Оприлюднено правильні відповіді до завдань з англійської мови

Июнь 02
12:07 2018

Предметна фахова комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи з англійської мови.

Ознайомитися з таблицею правильних відповідей можна в розділі «Предмети ЗНО/Англійська мова/Правильні відповіді» офіційного порталу УЦОЯО .
Як повідомляє прес-служба центру, засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога «склав/не склав» з англійської мови відбудеться до 14 червня. Результати тестування з цього предмета буде розміщено на інформаційних сторінках учасників до 15 червня.
Абітурієнтам, які хочуть самостійно визначити кількість набраних тестових балів з англійської мови, радимо скористатися схемами нарахування балів за виконання завдань, а також критеріями оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.
Схему оцінювання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю з англійської мови, ухвалену на засіданні предметної фахової комісії з англійської мови при Українському центрі оцінювання якості освіти, буде оприлюднено у розділі «Предмети ЗНО/Англійська мова/Правильні відповіді» 5 червня.

Источник: vnz.org.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Курській області українські десантники знищили підрозділ морпіхів РФ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua