Goodnews.ua


Окупанти щомісяця заробляють 35 млн грн на захопленому українському обладнанні

Январь 13
22:04 2019

Мобільні оператори ОРДЛО, що працюють на захопленому українському обладнанні, приносять окупаційним адміністраціям щомісячний дохід у розмірі 35 млн грн. Про це повідомив міністр з тимчасово окупованих територій Вадим Черниш, передає УНН з посиланням на прес-службу Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

"Місцевий мобільний оператор, що працює на захопленому українському обладнанні приносить окупаційним адміністраціям майже 35 мільйонів гривень на місяць, 420 мільйонів гривень на рік. Це серйозний додатковий дохід для тих, хто працює в окупаційних адміністраціях", — цитує слова міністра прес-служба.

За його словами, окупаційні адміністрації Російської Федерації намагаються розірвати зв’язок між двома частинами українського суспільства, для чого задіюють всі механізми, в тому числі обмеження руху на КПВВ та блокування мобільного зв’язку українських операторів.

Источник: unn.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Макрон, Мелоні та Санчес засудили обстріл Ізраїлем тимчасових сил ООН в Лівані

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua