Goodnews.ua


Одна хитрість зробить звичайний плов утричі смачнішим: кулінарний секрет

Декабрь 01
12:21 2022

Достатньо трохи змінити рецепт, щоб отримати ще смачніший і ароматніший плов. Кожна господиня і шеф-кухар мають свої способи приготування різних страв. Кожен по-своєму добрий, але серед них є дуже цікаві варіанти.

Щоб змінити смак плову на краще, рис заливають не звичайною водою, а бульйоном. Використовують гарячий наваристий м’ясний бульйон, який готували з додаванням цибулі, часнику, моркви.

Якщо використовується вода, то в ідеалі брати окріп і заливати його через друшляк або шумівку. Хитрість у тому, що час приготування знижується.

А бульйон, своєю чергою, ще й смак покращує. Ароматність і наваристість збільшуються втричі. З м’ясним бульйоном плов перетворюється на справжній твір кулінарного мистецтва.

Але є мінус: після остигання рис злипається і перетворюється на кашу. Тому про розсипчастий плове не йдеться.

Источник: pixelinform.com

Share

Статьи по теме

Останні новини

Чернігів передав військовим нове обладнання на ₴1,2 мільйона

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua