Goodnews.ua


Одеситку визнали винною у підтримці окупантів

Декабрь 12
22:13 2022

В Одесі місцеву жительку Віталію Михалеву визнали винною у виправдуванні російської збройної агресії проти України. Відповідний вирок ухвалив Київський райсуд.

Протягом квітня-травня жінка через VPN підключалась до забороненої на території України соцмережі «Одноклассники». У проросійських групах «Одесса против фашизма!!!!!» «Одесские дельфины-Одесса за мир! Дубль 2» вона вподобувала пости таким чином поширюючи їх у своїй стрічці. Підписники та друзі автоматично отримували сповіщення про ці вподобання. Наприклад, «Спасибо российской армии, спасибо ребятам, которые воюют за правду».

Віталії Михалевої висунули підозру по ч.2 ст.436-2 КК. Жінка уклала угоду про визнання винуватості. Сторони домовились 3 роки позбавлення волі умовно – зі звільненням з іспитовим строком на один рік, якщо засуджена не скоїть нового злочину і виконуватиме покладені на неї обов’язки: періодично відмічатися в органу з питань пробації; повідомляти орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Крім того, за рішенням суду системний комп’ютер із жорстким диском, конфіскується як знаряддя злочину.

Источник: 368.media

Share

Статьи по теме

Останні новини

В Армении определились с заменой Петракова — сборную может возглавить экс-футболист УПЛ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua