Goodnews.ua


Новий електрокросовер Chevrolet Equinox з'явиться в 2023 році

Январь 17
18:40 2022

Chevrolet Equinox – лідер з продажу у лінійці SUV свого бренду – виходить у продаж у повністю електричній модифікації. І хоча багато хто очікував, що електрокросовер буде базуватися на версії з ДВЗ, виробник побудував Chevrolet Equinox EV у зовсім іншому, самобутньому дизайні.

Новий автомобіль базується на електрифікованій платформі General Motors — Ultium (як і недавно представлений Silverado EV). На одному заряді батареї кросовер зможе подолати понад 480 км, а версія RS – близько 400 км. Інші технічні характеристики виробник поки не оголошує. У продажу електромобіль у другій половині 2023 р. Заявлена ​​вартість базової комплектації – 30 тисяч доларів.

У салоні Chevrolet Equinox EV – триспицеве кермо, розгорнута у бік водія цифрова консоль, що поєднує широкоформатну приладову панель та 13-дюймовий тачскрін налаштувань та мультимедіа. В наявності також потужний центральний тунель із боксом-підлокітником, нові ергономічні крісла, круглі стильні дефлектори вентиляції. Для версії RS пропонується чорно-червоне оформлення інтер'єру та багатофункціональне кермо зі зрізаним обведенням.

1Chevrolet-Equinox-3.png (251 KB)

«Зелена» версія бестселера марки виглядає досить спортивно та стильно. У електромобіля повністю перероблено передню частину: тонкі стрічки головної оптики на стику з кришкою капота з'єднує світлодіодний міст. Накладка у псевдорадіаторній зоні імітує сітчастий малюнок та має проріз-окантовку повітрозабірника. У ній розміщений другий ярус світлотехніки – ходові вогні. Боковини електрокросу у скульптурних сплесках, дверні ручки висувного типу. Третє вікно пішло, задня стійка стала ширшою та розміщена під великим нахилом. На стику з дахом – яскравий козирок спойлера, багажні двері активно присмачені ребрами. Бічні двосмугові плафони з'єднані мостом із пунктирним малюнком світлодіодів.

Форсована модифікація Chevrolet Equinox EV RS має наскрізний повітропровід спереду, спортивний бампер, чорний пластиковий захисний обвіс, збільшені колісні диски та додатковий набір у палітру емалей.

Після Chevrolet Equinox повністю електричну силову установку отримає і модель Blazer, кросовер очікується в 2023. Можливо, він також вийде в новому вигляді.

Источник: ua-electro.com

Share

Статьи по теме

Останні новини

«Укрзализныця» назначила еще два дополнительных поезда на популярные направления

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua