Goodnews.ua


Новий електричний седан Lexus отримає нестандартне рульове колесо

Март 28
12:39 2021

Lexus опублікував в Мережі новий тизер, який демонструє концептуальну версію електрокара в іншому «світлі». Перше відео присвячувалося більше зовнішньому вигляду. Останній відеоролик демонструє архітектуру концепту, а також двомоторну трансмісію.

В даний час відсутні дані про специфікації транспортного засобу. Однак, Lexus раніше демонстрував прототип кросу з двома електромоторами. Кожен електродвигун генерує 201 кінську силу. Крутний момент становить 300 Нм.

Крім трансмісії ролик показує футуристичний інтер’єр. Чотиримісний модель отримає кермо в формі вилки. Авто похвалиться мінімалістичним дверними панелями.

З попередніх тизерів видно, що модель буде оснащуватися тонкими фарами. Транспортний засіб похвалиться стильним вітровим склом, обтічним кузовом і світиться значком Lexus.

Електрокар представлять 30 березня. Авто має стати новою концепцією, яка знаменує початок наступної генерації.

Источник: mmr.net.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Парламентські вибори стануть вирішальним тестом для демократії у Грузії — Єврокомісія

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua