Goodnews.ua


Незабаром з'явиться мегаватна зарядка для електровантажівок на сонячній енергії

Сентябрь 16
05:16 2021

WattEV виграла грант в розмірі 5 мільйонів доларів для підтримки будівництва зарядної станції потужністю 4 МВт для 12 електричних вантажівок в Бейкерсфілді, Каліфорнія, за підтримки місцевого сховища Solar +.

Грант надано Комісією з енергетики Каліфорнії й стане однією з перших в штаті станцій зарядки вантажівок на сонячній енергії, призначених для важких електричних вантажівок.

Об'єкт буде підтримуватися 5 МВт сонячної енергії та вторинним сховищем енергії. Коли об'єкт збільшиться до 40 зарядних станцій, він буде модернізований до 25 МВт сонячної енергії + накопичувач на ділянці площею 110 акрів з зарядною потужністю 40 МВт.

На майданчику будуть розміщені зарядні пристрої малої, середньої та великої потужності потужністю 250 кВт, 350 кВт і 1 МВт. Зарядні пристрої потужністю 1 МВт забезпечать дальність дії 515 км вантажівкам класу 8 вагою 36 000 кг за 30 хвилин. WattEV ще не надав будь-яких додаткових апаратних засобів або особливостей конструкції.

На сьогоднішній день WattEV залучив 6 мільйонів доларів початкового фінансування прямих інвестицій під керівництвом Canon Equity для реалізації цих проектів і підтримки подальшого розширення. У компанії заявили, що очікують розпочати роботи на заводі в Бейкерсфілді в жовтні. Перший Buildout буде коштувати більше $ 10 млн, а будівництво триватиме два роки. Мета компанії — створення 40 зарядних станцій, ймовірно, буде коштувати більше 30 мільйонів доларів.

Компанія заявила, що сподівається до 2030 року мати в управлінні 12 000 вантажівок з зарядною потужністю 1 ГВт.

Источник: ua-electro.com

Share

Статьи по теме

Останні новини

Динамо озвучило сроки восстановления Пихаленка

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua